Gør som mere end 2000+ andre har gjort

HELE DECEMBER UDEN BETALING

Er du klar til at få en sundere krop, uden at gå på kompromis med december hyggen?

Skriv dig op til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig hos larsen coaching

Det får du på et forløb hos Larsen Coaching

60+ læringsvideoer:

Hos Larsen Coaching kan du forvente at få en masse viden. Vi gør en dyd ud af, at forløbet giver dig vedvarende resultater og læring.

Billige madplaner:

Hos Larsen Coaching får du billige og nemme madplaner, der er skræddersyet 100% efter din hverdag. Det vil sige, det passer til dig, din familie, jeres hverdag og daglige rutine, uden det bliver en dyr fornøjelse. Hos Larsen Coaching går vi op i, at det er helt almindelig mad du får som passer dig til og familien.

Træningsprogrammer der også kan laves uden et fitness center og fællestræninger:

Træning skal være sjovt! Det er en af de vigtigste værdier hos Larsen Coaching. DERFOR har vi nu lavet en trænings gruppe du bliver medlem af. Der vil være de fedeste ugentlige træninger som du kan lave derhjemme på stue gulvet. Udover det får du selfølgelig også et træningsprogram som du kan følge enten derhjemme, eller i fitness.

Redskaber til den vedvarende livsstilsændring uden det koster en formue:

Hos Larsen Coaching vil du få en masse redskaber med i bagagen. Men vigtigst af alt så vil du lære at benytte redskaberne, så du efter endt forløb kan holde den livsstilsændring, som du har startet på en sund og billig måde.

Din helt egen app:

Du får helt eksklusiv adgang til Larsen Coaching appen. Her vil du have alt samlet 1 sted. I appen vil vi have vores kommunikation og ugentlige opdateringer.

Ekspertise og erfaring:

Hos Larsen Coaching har vi tilsammen mere end 50 års erfaring indenfor sundhed. Vores team af specialister består blandt andet af: Vanecoaches, kostvejledere, personlige trænere og løbecoaches, der alle er klar til at skabe det bedste forløb til dig. Vi sætter en dyd i, at maden og livsstilen skal være noget, alle skal kunne være med på. Det skal IKKE være dyrt at leve sundt!

Larsen Coaching opskrifter:

I et forløb hos Larsen Coaching får du eksklusivt adgang til 250+ Larsen Coaching opskrifter, som er blevet udviklet henover de seneste 10 år. Her har vi sat pris og nemhed i højsædet. Det vil sige, at mange af de lækre opskrifter er lavet ud fra, at maden ikke skal koste en formue!

Eksempler på klient resultater!

Klient udtalelser

Ja hvis du…

Nej hvis du…

Tilmeld dig i dag

Skriv dig op til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig hos Larsen Coaching