Gør som mere end 2000+ andre har gjort

Er du klar til at starte din livsstilsændring og samtidig spare penge?

Skriv dig op til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig på Larsens Besparelsesforløb:

Det får du på Larsens Besparelsesforløb

60+ læringsvideoer:

I Larsens besparelsesforløb kan du forvente at få en masse viden. Vi gør en dyd ud af, at forløbet giver dig vedvarende resultater og læring. Du får blandt andet en masse læringsvideoer inden for, hvordan du rent praktisk køber billigst ind, bruger de billigste madvarer m.m.

Billige madplaner:

I Larsens besparelsesforløb får du billige og nemme madplaner, der er skræddersyet 100% efter din hverdag. Det vil sige, det passer til dig, din familie, jeres hverdag og daglige rutine, uden det bliver en dyr fornøjelse. Hos Larsen Coaching går vi op i, at det er helt almindelig hverdagsmad, som DU kan lide at spise. For den vedvarende livsstilsændring kommer kun til at være vedvarende, hvis det er noget, som du kan lide at spise.

Træningsprogrammer der også kan laves uden et fitness center:

Træning skal være sjovt! Det er en af de vigtigste værdier hos Larsen Coaching. Du kan derfor forvente, at dit træningsprogram eller aktivitet vil være noget, som passer ind i din hverdag, og som du vigtigst af alt synes, er sjovt. Det gode ved træning er, at det er noget, man kan gøre derhjemme, i skoven eller andre steder uden det koster noget. Så tænker du, at fitnesscenter regningen fylder for meget, så tøv ikke med at tag træningen med hjem i stuen helt gratis.

Redskaber til den vedvarende livsstilsændring uden det koster en formue:

På Larsens besparelsesforløb vil du få en masse redskaber med i bagagen. Men vigtigst af alt så vil du lære at benytte redskaberne, så du efter endt forløb kan holde den livsstilsændring, som du har startet på en sund og billig måde.

Din helt egen app:

Du får helt eksklusiv adgang til Larsen Coaching appen. Her vil du have alt samlet 1 sted. I appen vil vi have vores kommunikation og ugentlige opdateringer.

Ekspertise og erfaring:

Hos Larsen Coaching har vi tilsammen mere end 50 års erfaring indenfor sundhed. Vores team af specialister består blandt andet af: Vanecoaches, kostvejledere, personlige trænere og løbecoaches, der alle er klar til at skabe det bedste forløb til dig. Vi sætter en dyd i, at maden og livsstilen skal være noget, alle skal kunne være med på. Det skal IKKE være dyrt at leve sundt!

Larsen Coaching opskrifter:

I et forløb hos Larsen Coaching får du eksklusivt adgang til 250+ Larsen Coaching opskrifter, som er blevet udviklet henover de seneste 10 år. Her har vi sat pris og nemhed i højsædet. Det vil sige, at mange af de lækre opskrifter er lavet ud fra, at maden ikke skal koste en formue!

Eksempler på klient resultater!

Klient udtalelser

Ja hvis du…

Nej hvis du…

Tilmeld dig i dag

Skriv dig op til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig på Larsens Besparelsesforløb: