Gør som mere end 2000+ andre har gjort

Larsen Coachings logo

Hvem er vi?

Larsen Coaching

Jeg stiftede Larsen Coaching med visionen om at hjælpe så mange mennesker som muligt med en holdbar livsstilsændring.

Fundamentet for en livsstilsændring som varer for ALTID – og det er bestandelsen for Larsen Coaching!

Larsen Coaching er stiftet, fordi jeg vil gøre en forskel og gøre Danmark til et sundere og gladere sted.

Larsen Coaching er stiftet fordi jeg vil gøre en forskel og gøre Danmark til et sundere land.

Kompetent Team

Hos Larsen Coaching har vi mere end 30 års sundhedsfaglig erfaring, og de seneste 12 år har vi specialiseret os i vedvarende livsstilsændringer.

Hos Larsen Coaching ligger vi stor vægt på personlige relationer til vores klienter, og vi ligger stor vægt på at være jordnære, støttende og motiverende – selv i de svære perioder!

FAGLIGHHEDEN I FOKUS

“Jeg vægter fagligheden højest, og for mig er det vigtigt, at det afspejler sig i teamet, som er bag Larsen Coaching”

– Per Larsen

MØD TEAMET BAG

Larsen Coaching

Per

- Kostvejleder
- Stifter af Larsen Coaching

Per

Jeg er stifter af Larsen Coaching og Gym & Fitness i Aalborg. Jeg er 37 år gammel og til dagligt familiefar. Det vil sige, jeg ved, hvordan det er at skulle omlægge en livsstil, når man har en familie, som man skal tage højde for til dagligt. Jeg har været i coaching i mere end 22 år, hvor jeg har hjulpet adskillige danske familier med at få omlagt deres livsstil, så den er holdbar for ALTID. Som barn og ung var jeg selv overvægtig, så jeg ved, hvordan det kan forfølge en igennem mange år. Min mission i livet har derfor altid været klar: Jeg vil hjælpe så mange som muligt med en holdbar livsstilsændring.

Helle

- Kostvejleder
- Personlig træner
- VaneCoach

Helle

Helle er uddannet kostvejleder, personlig træner & Vanecoach. Helle er professionel fitness atlet og har stillet op til adskillige fitness konkurrencer, som har givet en masse erfaring, redskaber og værktøjer med i rygsækken. Herudover har Helle 10 års erfaring indenfor personlig træning på gulvet. Helle er ydermere Box manager i Gym & Fitness Aalborg, hvor hun står for den daglige drift.

Mads

- Vane Coach
- Kostvejleder
- Speciale i Børn og Overvægt – Konsulent Proces Ernæring®

Mads

Mads er uddannet kostvejleder med en speciale overbygning i ‘Børn og Overvægt’ og VaneCoach©️. Som videre byggelse til sin kostvejlederuddannelse, er Mads uddannet konsulent i Proces Ernæring®️ med Specialet i Børn og Overvægt.

Mikkel

- Personlig træner – FW PT Academy
- Kostvejleder – Nutrition Coach level 1+2 – Trænerakademiet

Mikkel

Speciale indenfor træning og kost. Med års erfaring, en faglig relevant baggrund og en kæmpe interesse inden for træning, kost og sundhed kan jeg bidrage med viden omkring vægttab, muskelopbygning og livsstilsændring. Min personlige erfaringer er primært opbygget omkring muskelopbygning og tung styrketræning.

Morten

- Bachelor Idræt
- Precision nutrition level 1 kostvejleder

Morten

Uddannet i idræt fra Aalborg Universitet, og stor interesse for både styrke- og konditionstræning. Erfaring som personlig træner og løbecoach. Specialisere sig indenfor vægttab og vægtvedligeholdelse gennem livsstilsændringer, og øget fysisk aktivitetsniveau. Holistisk syn på vægttab, hvor der tages højde for både den sociale, fysiske og mentale sundhed.

Caroline

- Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med toningen sundhedsfremme og forebyggelse
- Rygestopinstruktør

Caroline

Speciale i sundhedsfremme og forebyggelse, og med en stor interesse indenfor styrketræning og crossfit. Jeg har en bred viden indenfor ernæring, fysisk aktivitet samt forskellige livsstilssygdomme. Jeg specialiserer mig indenfor livsstilsændring, vægttab, vægtvedligeholdelse og sportsernæring. Jeg arbejder meget med ændring af vaner, motivation og adfærdsændring med fokus på både det fysiske og mentale helbred

Cecilie

- Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale sundhedsfremme og forebyggelse

Cecilie

Jeg har en bred viden indenfor ernæring, fysiologi, fysisk aktivitet samt forskellige livsstilssygdomme. Jeg arbejder meget med ændring af vaner og adfærdsændring. Jeg specialiserer mig derudover indenfor idræt og sportsernæring, og er tidligere senior landsholdssvømmer i kunstsvømning.

Freja

- Kandidat i folkesundhedsvidenskab
- Fitnessinstruktør

Freja

Jeg har speciale indenfor sundhedsfremme og forebyggelse, og har flere års erfaring med 1:1 coaching samt personlig træning. Som fitness- og holdinstruktør brænder jeg ligeledes for at motivere og skabe både fysisk og mental udvikling. Jeg er dedikeret til at arbejde med vaner & rutiner for at skabe et solidt grundlag for en livsstilsændring, og har samtidig fokus på at opnå den gyldne balance der skal til, for at en livsstilsændring kan blive en vedvarende succes.