Gør som mere end 2000+ andre har gjort

ER DU OG DIN PARTNER KLAR TIL AT SKABE RESULTATER SAMMEN?

Om din partner er din ægtefælle, veninde, makker eller kollega er helt op til dig. Vi er klar til at hjælpe jer begge i mål!

Skriv jer op her til en snak om, hvordan jeres forløb kan se ud:

Det får I på jeres forløb

Madplaner:

I kan vælge at få enten de samme eller hver jeres madplaner, der bliver skræddersyet 100% efter jeres hver og især præferencer og hverdag. Hos Larsen Coaching går vi op i, at det er helt almindelig hverdagsmad, som DU kan lide at spise. For den vedvarende livsstilsændring kommer kun til at være vedvarende, hvis det er noget, som du kan lide at spise.

Træningsprogrammer:

Træning skal være sjovt og medgørligt. Det er en af de vigtigste værdier hos Larsen Coaching! I kan derfor forvente, at jeres træningsprogrammer eller aktiviteter vil være noget, som passer ind i jeres hverdag, og noget som I kan se jer selv gøre til en del af jeres daglige rutine.

60+ læringsvideoer:

I jeres forløb kan I forvente at få en masse viden. Vi gør en dyd ud af, at forløbet giver jer vedvarende resultater og læring. På den måde sikrer vi, at I får holdbare og vedvarende resultater.

Redskaber til den vedvarende livsstilsændring:

I jeres forløb vil I få en masse redskaber med i bagagen. Men vigtigst af alt så vil I lære at benytte redskaberne, så I efter endt forløb kan fortsætte den livsstilsændring, som I har startet.

Jeres helt egen app:

I får begge helt eksklusiv adgang til Larsen Coaching appen. Her vil I have alt samlet 1 sted. I appen vil vi have vores kommunikation og ugentlige opdateringer med jer hver og især.

Ekspertise og erfaring:

Hos Larsen Coaching har vi tilsammen mere end 50 års erfaring indenfor sundhed. Vores team af specialister består blandt andet af: Vanecoaches, kostvejledere, personlige trænere og løbecoaches, der alle er klar til at skabe det bedste forløb til jer begge.

Larsen Coaching opskrifter:

I et forløb hos Larsen Coaching får I eksklusivt adgang til 250+ Larsen Coaching opskrifter, som er blevet udviklet henover de seneste 10 år.

Eksempler på nogle af vores seje klienter!

Klient udtalelser

Proces

Du vil blive ringet op til en gratis og uforpligtende snak

Her snakker vi om dig og dine ønsker, og om hvordan vi hos Larsen Coaching kan hjælpe dig med at nå dine mål

I vil modtage et spørgeskema

Disse er med til, at vi kan udarbejde skræddersyede planer tilpasset dig og din hverdag

I får adgang til Larsen Coaching appen

Det er her, I begge vil modtage jeres planer, samt her hvor I kan tracke og følge jeres egen og hinandens udvikling

Er det her forløb noget for os?

JA HVIS I…

NEJ HVIS I…

TILMELD JER I DAG!

Skriv jer op her til en snak om, hvordan jeres forløb kan se ud: