Larsen Coaching

Introduktion

Jeg stiftede Larsen Coaching med den vision om at hjælpe så mange mennesker som muligt med deres livsstilsændring – en livsstilsændring der varer for ALTID. Jeg elsker at se andre få succes og nå deres målsætninger. Jeg har selv som barn været overvægtig, og jeg ved derfor, hvordan det kan påvirke en igennem en lang årrække. Det driver mig til dagligt, at jeg hver dag kan hjælpe andre og sørge for, at de ikke skal gå igennem det samme som jeg selv gjorde.

Larsen Coaching er stiftet fordi jeg vil gøre en forskel og gøre Danmark til et sundere land.

Kompetent team

Jeg har hos Larsen Coaching sammensat et team fyldt med specialister. Specialister der tilsammen skaber et kompetent og veluddannet team, som gør at du er i sikre hænder i et forløb hos Larsen Coaching. Det er vigtigt for mig, at jeg ved mit team har de rette kompetencer til, at kunne give dig de bedste forudsætninger for at du opnår dine drømme og mål.

Hver person i mit team har sin ekspertise indenfor et givent område og står altid dig til rådighed. Hos Larsen Coaching kan du forvente at vi er med på din rejse 100%. Du har en guide og ikke bare 1 men flere specialister, som er med dig hele vejen og sørger for at du når din livsstilsændring.

To Vane Coaches i Larsen Coaching Teamet

Vi, heriblandt spise- og dagligdagsvaner, er ikke styrede af fornuft. Vi er styrede af følelser og overbevsininger. Det er vigtigt at forstå begge ting for at være behjælpelig. Vi skal arbejde mere med hjernen og mindre med maden – og det er det, Vanecoaching kan bidrage til. Under VaneCoach-uddannelsen har der været fokus på at lokalisere og nedbryde forhindringer, sætte vanemål og arbejde uden antagelser. Et redskab, som virkelig åbner op for forståelsen af det hele menneske og individets kompikationer og rejse.

Som VaneCoach bliver arbejdet implementeret i det daglige arbejde med livsstilsændringer, og det giver en bred vifte af kompetencer som kan tilføjes det daglige arbejde.

Mød teamet bag Larsen Coaching:

Per Larsen

Stifter af Larsen Coaching
Coach igennem 22 år

Jeg er stifter af Larsen Coaching og Gym & Fitness i Aalborg. Jeg er 37 år gammel og til dagligt familiefar. Det vil sige, jeg ved, hvordan det er at skulle omlægge en livsstil, når man har en familie, som man skal tage højde for til dagligt. Jeg har været i coaching i mere end 22 år, hvor jeg har hjulpet adskillige danske familier med at få omlagt deres livsstil, så den er holdbar for ALTID. Som barn og ung var jeg selv overvægtig, så jeg ved, hvordan det kan forfølge en igennem mange år. Min mission i livet har derfor altid været klar: Jeg vil hjælpe så mange som muligt med en holdbar livsstilsændring. Jeg elsker og sætter en lid i at hjælpe andre ud af deres overvægt og sørge for, at den er holdbar.

 

Uddannelser:

 • Kostvejleder

Helle

Kostvejleder, Personlig Træner & Vanecoach

Helle er uddannet kostvejleder, personlig træner & Vanecoach. Helle er professionel fitness atlet og har stillet op til adskillige fitness konkurrencer, som har givet en masse erfaring, redskaber og værktøjer med i rygsækken. Herudover har Helle 10 års erfaring indenfor personlig træning på gulvet. Helle er ydermere Box manager i Gym & Fitness Aalborg, hvor hun står for den daglige drift.

Uddannelser:

 • Kostvejleder
 • Personlig træner
 • VaneCoach

Mikkel

Kostvejleder og Personlig Træner

Speciale indenfor træning og kost. Med års erfaring, en faglig relevant baggrund og en kæmpe interesse inden for træning, kost og sundhed kan jeg bidrage med viden omkring vægttab, muskelopbygning og livsstilsændring. Min personlige erfaringer er primært opbygget omkring muskelopbygning og tung styrketræning.

Uddannelser:

 • Personlig træner – FW PT Academy
 • Kostvejleder – Nutrition Coach level 1+2 – Trænerakademiet
 • Igangværende: Bachelor i idræt – Aalborg Universitet – (færdiggjort til og med 4. semester
 • Kurser i: 
  • Formidling, læring og didaktik
  • Psykologi og coaching i teori og praksis
  • Arbejds- og træningsfysiologi
  • Biomekanik i teori og praksis
  • Anatomi, fysiologi og sundhed

Morten

BSc Sports Science

Uddannet i idræt fra Aalborg Universitet, og stor interesse for både styrke- og konditionstræning. Erfaring som personlig træner og løbecoach. Specialisere sig indenfor vægttab og vægtvedligeholdelse gennem livsstilsændringer, og øget fysisk aktivitetsniveau. Holistisk syn på vægttab, hvor der tages højde for både den sociale, fysiske og mentale sundhed.

 

Uddannelser:

 • Bachelor Idræt
 • Precision nutrition level 1 kostvejleder

Mads

Kostvejleder, Konsulent i Proces Ernæring:registered: og VaneCoach

Mads er uddannet kostvejleder med en speciale overbygning i ‘Børn og Overvægt’ og VaneCoach©️. Som videre byggelse til sin kostvejlederuddannelse, er Mads uddannet konsulent i Proces Ernæring®️ med Specialet i Børn og Overvægt.

Uddannelse:

 

  • Vane Coach
  • Kostvejleder
  • Speciale i Børn og Overvægt – Konsulent Proces Ernæring®

Caroline

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Speciale i sundhedsfremme og forebyggelse, og med en stor interesse indenfor styrketræning og crossfit. Jeg har en bred viden indenfor ernæring, fysisk aktivitet samt forskellige livsstilssygdomme. Jeg specialiserer mig indenfor livsstilsændring, vægttab, vægtvedligeholdelse og sportsernæring. Jeg arbejder meget med ændring af vaner, motivation og adfærdsændring med fokus på både det fysiske og mentale helbred

Uddannelser:

 
 • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med toningen sundhedsfremme og forebyggelse
 • Rygestopinstruktør