Gør som mere end 2000+ andre har gjort

velkommen til!

ER DU KLAR TIL AT FINDE DIN INDRE POWER WOMAN FREM?

Skriv dig op til en uforpligtende snak om et Power Woman forløb

Det får du på et Power Woman Forløb:

60+ læringsvideoer:

I et Power Woman forløb kan du forvente at få en masse viden. Vi gør en dyd ud af, at forløbet giver dig vedvarende resultater og læring. På den måde sikrer vi, at du får holdbare og vedvarende resultater.

Madplaner:

I et Power Woman forløb får du madplaner, der er skræddersyet 100% efter din hverdag. Det vil sige, det passer til dig, din familie, hverdag og daglige rutine. Hos Larsen Coaching går vi op i, at det er helt almindelig hverdagsmad, som DU kan lide at spise. For den vedvarende livsstilsændring kommer kun til at være vedvarende, hvis det er noget, som du kan lide at spise.

Træningsprogrammer:

Træning skal være sjovt. Det er en af de vigtigste værdier hos Larsen Coaching. Du kan derfor forvente på dit Power Woman forløb, at dit træningsprogram eller aktivitet vil være noget, som passer ind i din hverdag, og som du vigtigst af alt synes er sjovt, og noget som du kan se dig selv gøre til en del af din daglige rutine.

Redskaber til den vedvarende livsstilsændring:

I et Power Woman forløb vil du få en masse redskaber med i bagagen. Men vigtigst af alt så vil du lære at benytte redskaberne, så du efter endt forløb kan holde den livsstilsændring, som du har startet.

Din helt egen app:

Du får helt eksklusiv adgang til Larsen Coaching appen. Her vil du have alt samlet 1 sted. I appen vil vi have vores kommunikation og ugentlige opdateringer.

Ekspertise og erfaring:

Hos Larsen Coaching har vi tilsammen mere end 50 års erfaring indenfor sundhed. Vores team af specialister består blandt andet af: Vanecoaches, kostvejledere, personlige trænere og løbecoaches, der alle er klar til at skabe det bedste forløb til dig.

Larsen Coaching opskrifter:

I et forløb hos Larsen Coaching får du eksklusivt adgang til 250+ Larsen Coaching opskrifter, som er blevet udviklet henover de seneste 10 år.

Eksempler på Power Womans!

Klient udtalelser

Proces

Du vil blive ringet op til en gratis og uforpligtende snak

Her snakker vi om dig og dine ønsker, og om hvordan vi hos Larsen Coaching kan hjælpe dig med at nå dine mål

Du vil modtage et spørgeskema

Disse er med til, at vi kan udarbejde skræddersyede planer tilpasset dig og din hverdag

Du får adgang til Larsen Coaching appen

Det er her, du vil modtage dine Power Woman planer, samt her hvor du kan tracke og følge din egen udvikling

Er Power Woman forløbet for mig?

Ja hvis du…

Nej hvis du…